marți, 25 mai 2010

Buchet de mireasa cu perle şi cristale

Nunta este unul din momentele speciale din viaţa oricăruia dintre noi.

Fiecare femeie îşi doreşte ca nunta ei să fie desăvârşită, iar ea să fie frumoasă, strălucitoare, admirată. Bijuteriile îi evidenţiază frumuseţea, o fac mai încrezătoare şi o transformă, chiar şi dacă numai pentru câteva ore, într-o prinţesă.
Buchetul de mireasă e ales sau conceput în ton cu rochia, bijuteriile, personalitatea miresei, aranjamentele florale de la nuntă. Din ce în ce mai multe mirese îşi doresc un buchet care să iasă din tipare, un buchet care să fie remarcat, să fie unic. Asocierea florilor cu perle ori cristale îl fac diferit şi spectaculos.

Pentru acest buchet am lucrat tije din sărmă argintată, terminate cu perle de sticlă culoare piersicii şi cristale biconice, iar o parte a trandafiri au fost înobilaţi şi ei cu cristale. Buchetul l-a creat Simona, iar rezultatul este uimitor.
Este primul buchet de mireasă la crearea căruia am contribuit, dar nu este ultimul. Curând o altă mireasă va fi mai fericită, pentru că şi buchetul ei va fi unic.

8 comentarii:

  1. Fenomenal buchetul!!!
    Daca as fi stiut eu asa ceva cand m-am maritat imi faceam si eu ceva deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrea, si mie imi place tare mult! Sunt convinsa ca ai fost o mireasa superba.

    RăspundețiȘtergere
  3. Yeeeeyyy, eu nu m-am maritat inca asa ca... buchet din asta vreau! :)))
    Ioana Simona, superb!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristina, vei fi o mireasa superba iar buchetul va fi in ton nu doar cu tinuta, ci si cu personalitatea ta. Astept cuminte si totusi nerabdatoare sa iti vad buchetul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mirific buchetul! Te mai astept cu creatii noi! Pana atunci ai d ridicta cateva premii pe blogul meu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere