vineri, 23 aprilie 2010

Spring dream - comandă specială



Zilele trecute am primit o comandă specială pentru realizarea unui set de bijuterii. Trebuia să îl finalizez într-o singură zi. O adevărată provocare!
Ştiam că rochia la care va fi purtat e burgundy, că decolteul e în V şi că persoana care l-a comandat are părul blond. Mai ştiam că am la dispoziţie 24 de ore pentru a-l termina.
L-am lucrat cu mult drag şi, aşa cum bănuiţi deja, m-am îndrăgostit de el. Am folosit sârmă placată cu aur, mărgele de sticlă în două nuanţe de burgundy, mărgeluţe de sticlă de 4 mm şi chipsuri de peridot. Camelia nu l-a văzut încă, pentru că îl va primi abia azi, prin firma de curierat rapid. Sper din tot sufletul să o facă fericită.




16.05.2010. Când am citit cometariul Cameliei, am ştiut că bijuteriile i s-au potrivit şi că îi sunt dragi.
Azi am primit câteva fotografii care m-au convins.
Camelia e o femeie frumoasă, iar prinţesa care îi stă alături este fiica ei, Sabina.



8 comentarii:

  1. E superb colierul, este combinatia mea preferata de culori

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc din suflet, fetelor!
    Acum am primit feedback-ul de la Camelia. E incantata de bijuterii. Acum sunt si eu fericita pentru bucuria ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult! Simona, ma bucur ca iti place.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuia si Camelia sa posteze un mesaj ,mai ales dupa frumoasa surpriza pe care mi-a facut-o Ioana . Am fost flatata si incatata sa port acest set pe care Ioana ,asa cum a mentionat ,l-a lucrat intr-o zi ,mai bine spus noapte ,fapt pentru care vreau sa ii multumesc si pe aceasta cale .Setul a fost admirat de toata lumea iar eu am fost foarte mandra , mentionanand ca l-am achizitionat fara sa il vad ,fara sa stiu cum este sau cum va fi iar surpriza a fost ,absolut minunata . Deci cine mai are dubii ,desi cred ca nu exista,mai ales dupa ce Ioana a postat pe blog ,in ceea ce priveste darul creativ si frumusetea bijuteriilor create de Ioana ,sa vada acel set si sa inteleaga ca ea a pornit de la cateva detalii si a ''tesut'' o poveste ,in care eu m-am simtit printesa ,cu ajutorul ei . Ea stie sa creeze basme, in care noi femeile suntem printese pentru o zi sau o noapte ,Cenusarese ,si asta prin intermediul senzationalelor bijuterii , lucrate de un om minunat,care are un simt estetic desavarsit . Multumesc Ioana

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia, am ramas fara cuvinte...
    Pot doar sa spun ca iti multumesc pentru aprecieri.
    Ma bucur ca acest set ti-a pus in valoare frumusetea, pentru ca acesta este rolul bijuteriilor, pana la urma.

    RăspundețiȘtergere